Ela6161 Arkadaslar gebeligin ilk haftalarinda normaldir diye biliyorum ama 28.haftada da normalmi sanki regl olacakmisim gibi kasık agrim var, şiddetlenecek diye korkuyorum yaşayan varmi bu durumu??
Hatice_ferit Ela6161 benim kasık ağrım oluyor yürürken vs karnıma sa arada ağrı giriyor sancı gibi 25 +5 bence normal gibi görünüyor
Ecrin_Su47 Ela6161 merhaba yürüdüğünuzd daha çok oluyor mu acaba mesala kaç sate oluyor sürekli mi yoksa ara ara mi
Ebissss Ela6161 ben gebeliğim boyunca çekiyorum şuan 23 haftalık yalancı doğum sancısı da oluyormus belki de odur normal yani son haftalarda sancım olsa doğum olduğunu anlamayacagim diye korkuyorum 🤦🏻♀️cinsiyetiniz ne ?
Hatice_ferit Ela6161 bence değildir korkma daha erken bende öyle sancılar giriyor ama normaldir diye düşünüyorum
Ela6161 Ecrin_Su47 su an dayanilabilir sekilde gelip gecici degil hep var ve zaten 3 4 haftadir bel agrisi da cekiyorum
Ecrin_Su47 Ela6161 bebek büyüdükçe zorlanıyorsunuz çok normal ama cok kasılmalarınız oluyorsa ve gittikçe ilerliyorsa özelikle yürüyünce daha çok oluyorsa vajinalda batma oluyorsa hemen hastaneye giden Rabbim güç kuvvet versin inşallah 🤲
Ela6161 Ecrin_Su47 amin sagolun tesekkür ederim. Batma günde 2 3 kez hafif oluyor ama bebegi hisettigim icin normal sandim. Insan bilmeyince panikliyor
Ecrin_Su47 Ela6161 onlar normal cnm çok sık sık olursa sürekli tuvalette gitme isteği olursa dikkat edin rica ederim Allah bir nefeste kurtarsın inşallah 🤲
Ela6161 Ebissss cinsiyet erkek. Bugün uzun süre oturdum belim cok agirdi belkide o yüzden kasık agrisi var. Yani simdilik iyiyim dayanilmiyacak gibi degil insallah geçer❤️
Hatice_ferit benimmdunyamm benimde arada karnıma sancı giriyor ama düznli değil girip gidiyor 26 haftalık oluyorum bende
Ela6161 Bugün daha iyiydim, bebegi de hissettim hayirlisi artik carsamba randevum var bakalm durum nedir. Tskler herkese