DilaraNefes Kızlar bazen sabah kusuyorum ama kusma değil bildiğiniz sarı zehir gibi sizde de bu durumu yaşayan var mı
SemihDamlaDalan DilaraNefes kaç haftalıksınız? Olur hamilelikte sabah bulantıları normaldir aç karnına olduğunuz için öyle sarı kusuyorsunuz endişe etmeyin doktorunuzdan bulantı ilacı isteyin
Vill DilaraNefes Hamileliğin ilk aylarında bende de oluyordu her gün sarı safra kusuyordum mide boş olduğu için. Gerçekten zehir gibi. Sabahları yataktan kalkmadan bir şeyler yemeye çalış o zaman olmuyor
Meryem34 DilaraNefes ilk aylar her sabah aynı dediğiniz gibiydim bazen sarımsı yeşilimsi gibi bazen sadece su rengi sonra düzeldi
detetedmom404 Bu sabah yaşadım aynısını önceki günler midem boş olduğu için sabah uyanır uyanmaz öğürürdüm kusacak gibi ama hiç bişey çıkmazdı bugün dediğiniz gibi sarı sarı kustum
DilaraNefes Vill tamam teşekkür ederim bu arada saat kaç gibi kahvaltı yapıyorsunuz ben sabah 9 da eşin işe giderken kalkıyorum ama o saatte kahvaltı yapamıyorum çok uykum geliyo uyuyorum 12 buçuk gibi yapıyorum belkide o saatte kadar aç kaldığım için mi
Vill DilaraNefes ben uyanır uyanmaz yapıyorum kahvaltımı 9-10 gibi ama sizin haftalardayken Uyanınca başlıyordu mide bulantısı. Siz biraz daha dikkat etmeye çalışın çubuk krakerle fln bastırın midenizi yataktan kalkmadan. En geç bir aya kadar geçmiş olur zaten