Hayriyeee0 Kızlar bir türlü bebek arabasına karar veremiyoruz bütçe 3000 TL civarı öneriniz varsa alabilirim linkte olur 🥰
Smyye1B Hayriyeee0 https://ty.gl/jn9v931iab Ben bunu aldım canım. Özellik olarak Tek elle port bebe üzerindeyken kapanıyor birde kapalı halde tekerleği üzerinde rahatça sürükleniyor. 😇 Daha kullanmadım ama evin içinde deniyorum manevraları felan çok iyi.
Hazalaskin Hayriyeee0 baby plus canyon serisini aldık bizde 2000 tl ye şuan güncel fiyatını bilmiyorum Şubat indiriminden almıştım çok beğendim çok sevdim 🥰 bi bakıp değerlendir istersen
Hayriyeee0 Smyye1B ay çok hoşumuza gitti tamda indirin denk geldi 2449 a aldık çok teşekkür ederim inşallah güzel gelir 🥰 oğlum da sever 🥰
Hayriyeee0 busra2253 e bebeğe gidip bakmadık henüz hep internetten bakıyordum gidip bakayım canim teşekkür ederim 🥰
Smyye1B Hayriyeee0 İnşallah sizde beğenirsiniz 😊 ben çok araştırdım çok gezdim. Bununda bir mağazada görüp beğenip almıştım piyasaya göre epeyde uygundu şimdi neredeyse 1000 ₺ zamlanmış. 🙁
Hayriyeee0 Smyye1B her şey o kadar çok pahalı ki ben de indirimde yakalayınca aldım 🥰 çok teşekkür ederimm