Gamzess1 Kızlar son bi iki haftadır karnım sertleşmeye başladı acaba normal mi arada karnım çok rahat arada hep sertleşiyor kabızlık sorunum da var biraz ama onunla mı alakalı yoksa bu kasılma mı anlamıyorum ilk gebelik Ya korkmalı mıyım
Melekebbr Gamzess1 kabızlık ve gaz durumu olduğunda oluyor canım korkma kasılmalar bu şekilde göstermiyor kendini 🌸
Gizem2665 Gamzess1 doktorunuz magnezyum vermediyse isteyebilirsiniz bende yaşadım gaz ve kabızlığı mangezyum ile çok rahatladım
Tombulanne Gamzess1 ayaklarını üşütürsen de çok sertleşme yaşarsın. Üşütme çok gaz yapıyor. Ayaklarına koy sıcak suyu ertesi hüne rahatlarsın
Obirgebe Gamzess1 haftan evet erken ama bu haftalardada kasılmalar başlayabiliyor kii bende 24 haftalıgım ama bnmde ara ara kasılmalarım oluyor.. bu arada 3. Gebeliğim ✋🏻 Mutlaka dr una belir bunu sık oluyorsa önlem alır. Kasılma karnın bir anda sertleşmesi ve genelede vakinana baskı şeklinde oluyor nefes alış verşin o an zorlaşır ama kısa sürer uzun süreli değildir.
Gamzess1 Melekebbr Aslında biraz tuvalete çıkınca veya ayıptır söylemesi canım gaz çıkarınca karnım rahatlıyor demek ki ondan sanırım bu kasılma tam nasıl oluyor acaba
Melekebbr Gamzess1 düzenli aralıklarla ve şiddeti artarak makatınıza ve kasıklarınıza baskı yaprak gelir kasılmalar ki şuan sizin haftanız için çok çok erken korkmayın . Gebelikte bağırsak tembelliği maalesefki oluyor sizin şikayetiniz tamamen ondan diye düşünüyorum tabi kontrole gittiğinizde doktorunuzada danışırsınız
Gamzess1 Melekebbr Canım kanım düşmüştü doktor kan ilacını günde 2ye çıkardı 3 haftadır o kadar az tuvalete gidiyorum ki mahvoldum ya çok teşekkür ediyorum açıklaman için sadece karnım aşırı sert herhangi bi bel ağrısı kasık ağrısı basınç felan yok yinede doktora sorucam kontrolüme bi hafta kaldı
Gamzess1 Gizem2665 Canım kullanıyorum magnezyum 17. Haftamdan beri bel ağrım İÇİN almıştım ilk suda eritilenden vermişti doktor o beni o haftalarımda ishal yapmıştı hapına geçmiştim şimdi tekrar o suda eritilene geçicem onunla tuvalete çıkarım diye
Gamzess1 Tombulanne Dün gerçekten çok üşümüştüm bide sürekli abdest alıyorum ayağım üşüyor sıcak suyla alıcam bundan sonra sağol canım
benimmdunyamm Gamzess1 ne dedi doktor canım şuan benim de karnım sertlesiyor gittin nasıl muaneye etti
Zeynepppdyg benimmdunyamm benmde karnım sertleşiyor top gibi oluyor hiçbirşey yapmak istemiyorum taş gibi ,yürüdüğümde de aynısı oluyor normalde haftayaydı kontroluö ctsi gitmyi düşünyrm🥲29+6 ne dedi doktr
Gamzess1 benimmdunyamm Canım önce nst baktılar sancı çıkmadı sonra usg de bebek doğum pozisyonu almıştı diye böyle olmuş 3 gün hastanede yatıp çıktım şuan bi sorunum yok doğuma kadar yatıyorum evde
Gamzess1 benimmdunyamm inanmazsın ilk böyle gittiğimde 28+4tüm sokarlar merak etme önemli bi şey çünkü düzenli kasılmalar ayrıca 25 haftalık bile olsan sokardı canım