Tugbaaa___ Kızlar bebeyin cinsiyyetini önceden biliyormuşuz dogrumu yanlısmı bilmiyorum ama öylesine ben bakdım kendime 😁benimkinde guya erkek çıktı
3babymom Tugbaaa___ size bişe diyim mi çin takvimi bende hiç tutmadı oğlumda kız dedi erkek olduğunu ogrendim şuan kıza hamileyim erkek dwdi kiz olduğunu ogrendm 😂
[silindi] Tugbaaa___ merhaba internetteki hesaplayicilardan regl tariginizin son gunu yerine, tahmini döllenme tarihini yazin. (+ 13-14gün ekleyin yani)ya da biliyorsaniz tam hamile kaldiginiz günü, bir de öyle bakin🥰🌸
Meryy69 Tugbaaa___ şimdi baktım benimki doğru çıktı valla oğlum olacak Allah nasip ederse takvimde de öyle gösterdi 😂
Tugbaaa___ 3babymom ben kız istiyorum aslında 😍 ama fark etmez saglıklı olsunda kız olursa bayılırım sevinçten😂
verocka [silindi] merhaba ben o şeklinde yaptım kız çıktı ve kız hissediyorum 12.haftada doktor erkek dedi ama inanmıyorum 16 yı bekleyeceğim
[silindi] Tugbaaa___ evet öyle bakilmasi gerekiyor tam tarih acikcasi hic yaniltmadi ne beni ne cevremdekileri 🥰🥰
[silindi] verocka bakalim degisiyor bazen detayli ultrason kesin sonuc cikiyor genelde gonlunuzce olsun saglikli olsun🙏🏼🌸
Sinem62 Tugbaaa___ Ben yüzük testine inanıyorum şuan kadr yaptığım herkeste doğru cıktı benim iki gebeliğimde doğru çıktı