Ntlz Haticemustafa evet o hatayi gecen yaptim kas gevsetici surdum netten okuyunca geri hemen sildim bu kontrolumde bende baktircam canim bakalim ne cikcak😒
Haticemustafa Ntlz saglikla gelsinler insllah saglikli kilo alsinlar Dikkt et kendine kas gevseticiden uzak dur aman
Anne3434_ Ntlz aynı sancıyı ben çekiyordum doktoruma söyledim böbreğimde büyüme varmış bi baktır istersen ağrıyan tarafına yatma birde parol iç ama mutlaka doktoruna söyle baksın tehlikeli bi durum ağlardım ben sabahlara kadar sancısından
Ntlz Anne3434_ yaa onu duymamistim bak iyi oldu soyledigin en azindan ne oldugu bilinir dedigin gibi de olabilir allah korusun 😐sana da cok gecmis olsun canim 🙏
Ntlz MerveTuranTzn evet ya sirttanda agri giriyo ikisi birden cok kotu oluyo ya ozellikle disari cikicamiz zaman oluyo tam arkadaslarla bisey yapcaz yok duramiyorum kalkip eve geliyoruz eve geldigimde bi 20 dk daha agriyo geciyo sonra. Sanki bizim sipa disariya cikmak istemiyoda bilerek agritiyo ev kusu olcak heralde 😀
cemilev Ntlz Benimde öyle oluyordu xanim resmen Catlicakk kaburgam ağlıyordum oturamiyorum uyuyamıyorum diye ama şimdi iyiyim bi ilaç falan vermedi mi agri icin