Nsrn1 Dcle4545 14.haftadan sonra doktooruna danışarak yapabilirsin, öneriyor uzmanlar zaten hareketli yaşamı
Nskyhn Dcle4545 ben 12.haftadan sonra başladım ama kese ben çocuk saglikliyiz eğer risk varsa aman diyim ama yoksa Cook faydalı
dilaradoyan Dcle4545 riskiniz varsa zararı bile olabilir. Risksiz gebelikte ise çok tavsiye ediliyor. Mutlaka doktorunuza danışarak yapmalısınız
btlbsr Dcle4545 benim hiç bir riskim olmamasına rağmen doktorum sağlıklı beslen ve bol bol yürüyüş yap platese gerek yok dedi. Cesaret edip başlamadım. Yürüyüş en güzeli olsada platese doktorunuza danışmadan başlamamanızı öneririm.
canimbeybimmm Ben 13. Haftamda başladık şuan 37 deyiz bu hafta son dersimizi yaptık ve dilimi ısırayım hiç ağrısız bu haftaya geldik iyi ki devam etmişim 🙏🏻
bebekece Bende 16. Haftada basladım 31. Haftadayım 38 e kadar devam edicem ağrım hiç olmadı şükür ve kilo almama rağmen vücudum çok şekilli iyiki yapmışım yoksa baya bi salardım ama riskim hiç yoktu doktorunuza danışmadan karar vermeyin