Muhendissannee ben de Ankara’ya geleli 2 seneye yakın oluyor Eryamanda oturuyorum hamileliğimi öğrendiğimde çok araştırdım hastanelere de gittim bizzat görüşmeye Eryaman hastanesi bana çok çok yakın paketleri olmadığını sadece doğum ve oda ücretinin 5000 olduğunu söylemişlerdi Etimesgut A life hastanesi o zaman 7000 paket fiyatı vermişti medical park Batıkent’e de sordum o dönem 11500-12500 arası bir fiyat vermişlerdi yine başka hastanelerde de 8000 civarıydı ben de hem yakınlığı hem de en makul fiyat sebebiyle birde araştırdığım doktorlardan ikisinin orda olmasından dolayı Alife tercih ettim mesela detaylı ultrason paketimde mevcut ama medical parkta bile o fiyata rağmen eğer istersek indirimli 680 gibi bi fiyata yaptırabileceğimizi söylediler. Doktor olarak benim doktorum doç.dr Ebru biberoğlu çok memnunum yalnız çok yoğun bir doktor randevu bulmak da zor olabiliyor randevuya gidince de beklemek gerekebilir bazen ama oskar bey var bir de onun için de hep iyi şeyler duydum.. şuan ki fiyatlar farklıdır muhtemelen