Merve098 Arkadaşlar 1 haftadır bebeğim çok çok nadir hareket ediyor o da çok hafif normalde çok hareket ederdi su 1 haftadır çok azaldı kasılmaların oluyor ama bebek mi rahim kasılmasımı anlayamıyorum sizin bebekleriniz bu haftada elinizle dokununca falan tepki veriyormu??
FeriDee Merve098 sağlık ocağıda mi yok en azından bi kalbini dinlerler. Bnde 38+4 deyim ama hissediyorum eskisi gibi güçlü değil yeri daraldığı için de
Ezgii0 Merve098 yeri daraldığı için az hareket ediyor doğru. Bizde 39+1 deyiz. Ama ettiğinde de can acıtıcı oluyor
Merve098 Ben küçük bı ilçede yaşıyorum özel doktor yok devlet hastanesindekide izne ayrılmış ne yapcam bilmiyorum şehire gitmem de baya sıkıntı 2 yaşında kızım var nst de kalp atışıyla falan anlaşılır mı acaba herşey yolunda mı degiLmi
Merve098 @FeriDee sağlık ocağında var ama galiba en iyisi nst yarn acilden giriş yaparm inşallah bişey yoktur peki siz dokunduğunuz da tepki veriyormu birde tekmeleri güclümü canınızı acitiyormu
FeriDee Merve098 bazı hareketleri çok canımi yakıyo göbek deliğim çekiliyor gibi içerden hissediyorum ama çok da acıtmıyo zaten fazla da hareket edemiyor
Ecoli28 Ben de 39 haftalığım ama bebeğim hareketli , en azından el hareketlerini hissediyorum altlarda falan , eğer bariz hareket azlığı hissediyorsanız nst ye bağlanmakta fayda var, son haftalar çok önemli