Semrasular Nur79 benim doktorum bana fenix plus diye hap verdi ikili satılıyor şişede olan balık yağı diğer kapsül karışık vitamin Demir kalsiyum magnezyum falan var içinde. Hergün dönüşümlü olarak içiyorum hamile kaldığımdan beri. Doğuma kadar devam edicez dedi doktorum.
Nskyhn Nur79 evet innate protanal içiyorum içinde b12 haricinde bir sürü şey var hatta eşimde içiyor. Çok iyi geliyor hissediyorum. Çocuk içinde çok faydası varmış
Parisbebek Nur79 size bu konuda en net cevabı hekimiz verebilir. Herkesin bünyesi, vitamin değerleri aynı değil sonuçta
aslansmommm Nur79 doktorum bana hem sadece balık yağı hemde içinde balık yagı da olan vitamin verdi canım bunları emzirme döneminde bile kullanacaksın dedi balık hagı markası venatura diğer karışık vitafemin dha diye bir ilaç onun içinde her sey var
Novaa Nur79 Multivitamindeki balık yağı dışında haftada 3-4 gün de bu aralar balık yemediğim için ayrıca balık yaşı içiyorum. Sizin ve bebeğin sağlığı için önemli bir takviye fakat ifos onaylı temiz içerikli bir ürün kullanmanızı öneririm. Doktorunuz da önerilerde bulunacaktır.
[silindi] Nur79 ben kullaniyorum. Omega 3 , haftada 3 kere . Asil verme sebebi istahimin olmamasiydi, 16.haftada basladim. Zarari yok faydasi var🌸 (krilom adi)