goldumsu Mnk16 vücuda göre değişiyor bence. Benim mesela o haftalarda çatlağım başladı arkadaşımın krem sürmemesine rağmen hiç çatlağı yok. Aynı şekilde benim hiç ayaklarım vs şişmedi. Onun baya ödemli. Değişiyor bence zamanı yok 🤷🏼♀️
litfenama Mnk16 bu aralar çok sık görüyorum bu paylaşımları. Yürüyüş yapıyor musunuz? Su içiyor musunuz? Ben 34.haftaya girdim ama henüz hiç olmadı. Korktum biraz.
CansuDRY goldumsu Kişinin her hamileliğinde bile farklı olabiliyor. İlkinde balon olmuştu, ikincide hiç şişmedi. Üçüncüde ne olacak, bekliyorum.🥲
Srkya Mnk16 yanlız doğumdan çıktım yatağa yatırdılar beni şok oldum ayaklarım sönmüş balona dönmüştü bir anda indi bütün şişliği 🤣
CansuDRY Mnk16 İlk kızımda 32′de başlamıştı. Doğuma yakın balon gibi olmuşlardı. Oğlumda hiç şişmedi. Şimdi 28+2′yim. Bakalım şişecek mi bu kızımda da. Henüz bir şey yok.
Mervekrmn @Mnk16 37 haftalıkken sısmeye basladı benım ama otururken sısıyor ıs yaparken sısmıyor suan 39 haftamdayım ozellıkle sag ayagım sısıyor ara ara oturmak yaramıyor
Deletedmom_110 Mnk16 Benim 25 gibi başlamıştı yanlış hatırlamıyorsam şu anda 32 oturduğum yerde şişiyor
Gbasak Haftada şişmeye başladı ama tuzu kesince gerçekten şişliklerim geçti. Tuz tüketmeyin kızlar inanın farkı göreceksiniz
Oznur3460 Mnk16 bugün fark ettim 23 hafta ama cok az oturuyurm 26 aylık bir oğlum var keşif zamanı durmuyoruz o yüzden şiştim bugün