Ksks07 Yaseminirmak 30+5 oluyoruz birazdann veee uyuyamıyorum 😂😁❤️ Kuyruk sokumumsa ve belimde gece ağrılar başladı yalancı kasılma sayımız arttı 🥲🤍 siz nasılsınız
Aslnrbl Yaseminirmak 30+2 yiz sıcaklar benide aşırı bunaltmaya başladı kiii daha 2 ay var🤦🏻♀️hem simdiden hamileligimi özlüyo gibi hissediyorum hemde bi an once oğluşu kucaklamak istiyorum Allah yardımcımız olsun kuzular😇
Yaseminirmak Ksks07 ayy biz çok iyiyiz şu anlık maşallah diyelim bazen hafif kasılmalarım oluyor o kadar, ama ayaklarımda varis oluştu geceleri onun sancısını çekiyorum malesef…
Mrsbockun Aslnrbl aynen öyle hamilelik ne kadar zor olursa olsun insan özlüyor annelik çok kutsal çok güzel bi duygu sabahları çalar saat gibi tekmeleriyle uyanmak ayy çok özlicem 😂😂😂
Kelebek95 Yaseminirmak o kadar karmaşık duygular içindeyim ki biraz korku biraz heyecan mutluluk hepsinden biraz var :)
Aslnrbl Mrsbockun evett kesinlikle bizde uyumak uzereyken cok haraketliyiz teyzesi😻gercekten bitmeden ozliyceginin bilincinde oluyor insan
Aslnrbl Afra_123 canım benim cok gecmis olsun doktoruna bi sor istersen cok sukur hic oyle bi hastalik gecirmedim ne icilir ne yapılır en iyi doktorun yardimci olur
Yaseminirmak Afra_123 malesef bizde çok agır bir grip geçirdik bol bol sıvı tükettik ve zencefilli bal.
Aslnrbl Mrsbockun bizde erkekk🤩bu sene zaten cinsiyet sormuyorum duyduklarima masallah erkege boğduk ülkeyi🤣
Ebegebeanne Çok fazla midem yanıyor şurup işe yaramadı sabah aç karnına içilen ilaçlardan kullanan var mı pazaetesi 30. Haftam bitecek
Mrsbockun Ebegebeanne hangi şurubu kullandın ben Rennie diye bi şurup kullanıyorum bana etki etti çok şükür mide yanması çok kötü Allah yardımcın olsun canım 🤍
Mrsbockun Aslnrbl evet çevremde 1 kızsa 5 erkek bu sene erkek senesi galiba 😂 sağlıklı hayırlı evlat olsunlar inşallah rabbim 2 meyveyide tattırsın 🌸
Burcinhangul Ahh kızlar biz de tam 30 haftalık olduk benim minik kızım kıpır kıpır karnımı turluyor ama kasıklarımda ara sıra artan sancılar ve kalp ritmi gibi atanbir hareket var yalancı kasılma böyle birşey mi acaba bilgisi olan var mı ?
Annehayalim Burcinhangul bebegin hıçkırigi o bende bugün çıt diye ses duydum kemiklerinden geliyormuş 🥲
Sineemiis Burcinhangul adet sancısı gibi sancılar bende de var sabah beri korkutmuyor degil 🙄 kasiklarda bazen on karin da
BeyzaF Yaseminirmak 30.haftaya girdik çok şükür ama sırt ağrısından uyumak mümkün değil tabi bide buna sıcaklar eklendi Allah hepimizin yardımcısı olsun 🌸
Burcinhangul Annehayalim hıçkırık mi ciddi mi 😂 ben acaba parmağıyla bana sinyal mi vermeye çalışıyor diyordum 😂😂😂