Kızlar karnımda çok rahatsızlık hissettiğim ve bebeğin hareketleri azaldığı için doktora gittim. Doktor 3 cm açılmam olduğunu suyumun azaldığını suni sancı verip doğumu başlatacağını söyledi. Odaya çıktım eşim eşyaları almaya eve geçti. Beni nst ye bağladılar koluma suni sancıyı taktılar. Hemşirenin nstye bakışlarının değiştiğini farkettim normalde bebeğin kalp atışının 120-160 arası olması gerekirken benim oğlumun kalp atışı 60 a inmişti. Hemen hemşireleri ve doktorumu çağırdılar doktorum gelip alttan elini soktu suyumu patlattı bebeğime karnımda müdahale etti başını çevirdi ve hemen ameliyathaneyi hazırlattı. O an ki korkumu size anlatmam tarif etmem mümkün değil. Doktorum ameliyattan sonra plesentamı incelemiş. Plesentanın 3 de 1 i karnımın içinde ayrılmış. Ama bu ultrasonda gözüken bişey değilmiş. Bebeğim sağ salim şuan yanımda hamdolsun. Eşim evden gelene kadar doğum vs olmuştu haberi yoktu. Her şey aniden gelişti. 2 gün oldu doğum yapalı. Hamdolsun ikimizde iyiyiz. Çok dua edin hayırlı bi şekilde doğum yapmak için. Rabbim herkesin yar yardımcısı olsun. Sağ salim bebişlerinizi kucağınıza alın. Şunu söyleyebilirim kendinizde bebeğinizde bi değişiklik vs hissettiyseniz mutlaka doktora gidin. Ben o gün gitmeseydim her şey çok farklı olabilirdi allah korusun..