2koftemom Nazendehanim ne çekiştiren kız vuruyor parmahiji gözüme sokuyor burnuma sokuyor şarkı soyluyor🤣🤣🤣
Nazendehanim [silindi] Ankara da çok ısinabildigim bir şehir değil ama öğrencilik geçtiyse alismissindir
Bebisinannesi23 Nazendehanim ben kontrole 2 hafta sonra gidecem inşaallah doktor o zamana çağırdı cinsiyet içinde diğer kontrolümü beklerim çünkü 84 kiloyum öyle hemen görüneceğini düşünmüyorum yada sizlere sorayım hani böyle tombik bi hamilelikte cinsiyet görülür mü hemen
Nazendehanim Bebisinannesi23 ben de 25 inde gidicem gitmisken görür muyum acaba diye o dolaylarda gidecek olan var mı ,öğrenebilir miyim diye sorayım dedim
Nazendehanim [silindi] yok kız yani ben Aralık sonunda dogurucam bir hanım da Ocak başı olmuyor mu demişti öyle kaldı 😂
Bebisinannesi23 [silindi] yok yok Aralık sonunda doğuracaklar vardı sonra ocak başına denk düşenler oldu öylesine adı kaldı
Bebisinannesi23 Nazendehanim bu biraz da şans işi heralde bebiş gösterirse hemen görünüyo ama bazıları hiç göstermiyor 😄
Nazendehanim Bebisinannesi23 artik gidince gorucez diyorsun , indirimlerden faydalanamiyorum ona içim acıyor şimdilik derdim bu 😂
iremcannn1907 Nazendehanim Aralık sonu doğurmuş olanlar da gruba dahil olabilir mi 😂 5 ay 10 günlük oğlum sizi öpüyor teyzeleri 🥰 30 Aralık doğumluyuz ❤️
Bebisinannesi23 [silindi] bende Aralık sonuydu doğum adet tarihime göre ama geçen bebişim ultrasonda 12 gün kadar küçük çıkınca direk ocak başına kaydı doğumum 😄😂bakalım bu kontrölümde kesinleşir herşey çünkü doktorum bişi demedi olabilir böyle durumlar dedi
Bebisinannesi23 Nazendehanim aynen merakla bekliyorum gerçekten .ohh ne güzel Tek derdin o olsun inşaallah 😂