serpilctn Suyum geldi ama sancim hiç yok yarın Suni verecekler zor mu Suni sancı ve Suni sancı alırken epidural istesem olur mu
Derya serpilctn ikisi aynı anda olur mu bilmiyorum sorman gerek ama suni birazcık zor endişe etme açılman daha hızlı ilerliyor kendini bebeğine odakla yeter🌸
Hapyymami55 serpilctn hep zor diyolar ama bagzi bünyesi güçlü olanlar kolay atlata biliyor alalh sağ salim kucagna almayı nasip etsin insalalh
CansuDRY serpilctn Benim için sıradan bir kasılma hissiydi suni sancı ama açılmam da vardı, kendi düzensiz sancılarım da. Umarım siz de hiçbir şey hissetmeden, kolayca doğurursunuz.
Umud-- serpilctn benim 17 haftalıktı kaybettim suyum geldi suni sanci verdiler bir hap dilimin altında eridi yalvardım hiçbir şey vermediler rahim ağrıyla açılır dediler bana ama bir sorun isterseniz
ipekveatlas ben suni sancı alıp epidural istedim öyle kolaydı çünkü sancılar hissedilmiyodu ama epidural yokken cok zordu bünye meselesi
ipekveatlas serpilctn önce suni veriyolar acıklığın 3-4 cm olmasını bekliyolar sonra epidural cünkü epidural acılmayı yavaşlatıyo
2melekannesii___ ipekveatlas Epidural iğnesi nerden vuruluyor ilk gebeligimde dogum sirasinda kasiklarimdan igne yapmisti dr
ipekveatlas Eslem_1 suni sancıyı eğer kendi sancın olursa açılman iyi ilerlerse vermezler bence.. tabii cok iyi bilmiyorum ama epidural acılma olmadan verilmiyo
Ayseport serpilctn valla ne yalan söyleyim çok kötü bi acıydı tarifi yoktu serumla verdiler damarıma girdiği gbi karnım belim yerinden çıkacak gbi acayip bi hal aldı zaten öyle de doğuramadm sezeryane alındm