Munteha34 Beşik dolap ve şifonyer bakmak istiyorum kaliteli ve çeşit bulabileceğiniz yerler bilen varsa önerilerini beklerim🤗
Meltemkcmz Munteha34 hazır almadık yaptırdık. Çok kaliteli ve güzel hemde daha uyguna. Instagramdan yağız mobilya kesinlikle oneririm
Tunahan_rumeysa16 Gamzeli bebe ve ay bebek ınstgrma veya faceye yazin cikar cok güzel seyler var ve kurulum kargo ucretsiz ben çocuk odasi yapabilseydim kesin iki magzanin birinden alirdim odam olmadigi için yapamadim insllah ileride genc odasi yapmak nasip olur :)
Silasil Munteha34 moremodan aldik biz ama daha gelmedi mudanya yolunca cok kaliteli bakmani tavsiye ederim
BayBaby Çilek mobilya aldım ben, hep aynı modeli sürdürdükleri için ilerde beşiği kaldırınca sadece bazali yatağını, çalışma masasini vs alırım diye düşündüm takımda bozulmams olur
Jelybon BayBaby Merhaba hangi modeli aldınız. Ben de cilekte montes natural’i beğeniyorum ama daha gidip bakmadım.Saglam mı nasıl. Çileği sağlam diyorlar da
BayBaby Jelybon mocha serisini aldım ben, çizilme vs birşey olmaz dediler fiyat olarakta uygun geldi diğer modellere göre
Silasil Munteha34 18.000e aldik canim biz ama o kadar fazla degildi takimi yatagi degistirdik buyuk olsun ilerde de kullansin diye. Ve dolabi iki kapilidan dort kapiliya cikardik odanin taakimi 14 bin falandir sanirim. Bir suru mobilyaci gezdik ortalama fiyatlar bu sekildeydi hep 🥲
Munteha34 Silasil merhabalar tekrar sizin önerinizle moremo ya gittik gerçekten çok kaliteli ürünleri tekrar çok teşekkür ederim yanında Betüş mobilya vardı siz oraya bakmışmıydınız oradaki bir dolabı model olarak daha beğendim ama Betül mobilyayla ilgili pek bi bilgm yok nette de moremo gibi popüler değil ama onlar da %100 MDF çalışıyor
Munteha34 Silasil bizde moremodan aldık çok ama çok teşekkürler tavsiyeniz için büyük ihtimal biz keşfedemezdik orayı 🥰 siz şifonyerde aldınızmı
Silasil Munteha34 yok canım biz yanındakine hiç girmedik o yoldaki diğer mobilyacıların hepsinr girdim ama yanındakine girmedik moremoda beğenince.
Munteha34 Silasil üreticisini buldum tesadüfen. Yoyo kids diye ve fiyat baya farketti yaptırmayı düşünüyoruz daha sipariş vermedik