ozumunannesi Yarın kıyafet öncelikli olmak üzere, alışverişe çıkacağız. İzmir’i pek bilmiyoruz. Hangi avm ya da hangi büyük bebek mağazalarını önerirsiniz. Her şeyi bir yerden alıp çıkmayı planlıyoruz.
Gamzer ozumunannesi Ben her şeyini kemeraltından aldım. Bebeğim ve bebesco diye mağaza var. Herşey mevcut küvetten, kıyafete 😊
Aylinadakaya ozumunannesi merhabalar. Ben gaziemir de optimum avm karşısındaki bebek mağazaları bulunan yeri tercih etmiştim. Hepsini gezip fiyat karşılaştırması yaparak alışveriş yaptım. E bebek civil şirin bebe babymall gibi mağazalar var hepsi yanyana.
ozumunannesi Oxorza ben çeşme’de yaşıyorum. Doktor kontrolüne yarın konak medicana ya geleceğim. Sonrasında alışveriş 💃🏻
Zehraaasil Nazire16 Gaziemirde optimum avm karşısında biraz geçince yan yana bissürü bebek mağazası var. BabyMall e bebek civil barış bebe vs baya büyük mağazalar
ozumunannesi Gaziemir optimum avm karşısındaki ebebek ten alışveriş yaptık, diğer mağazalara göre uygundu. Babymall da ne baktıysak çok pahalıydı. Sonra optimum avm ye geçip lcw den bi kaç parça alarak tamamladık alışverişimizi. Tabi eksikler bitmez 🌸