AselLinaMom Kızlar doğumdan sonrası için depend aldım onlar kendiliğinden külotlu oluyorlar ya onun üzerine tekrar normal külot gidiniz mi siz yoksa sadece onu mu giydiniz?
Birgul AselLinaMom Yo hayır sadece onu giydim, paket bitene kadar falan kullandım sonra zaten büyük Pede geçtim
AselLinaMom Bebekdelisi bende depend zaten külotlu bidaha üzerine külot giymeye ne gerek var dedim emin olmak için sordum teşekkür ederim 🤗
AselLinaMom Birgul bugün annemle konuşurken o dedi bi kaç tane külot koy çantaya ne olur ne olmaz diye bende emin olmayım diye sordum çok sağol canım 🥰
Altntp Sezeryan olan bırı ıcın üst kısmı acıtmıyormu yada muayeneye geldıklerınde çıkarması zor oluyormu,bende ondan almak ıstıyorum ama sezeryan olursam acıtırmı dıye düşünüyorum
Bebekdelisi Altntp 1.sı acıtmıyor zaten uyusuk hıc hıssetmıyorsunuz 2 sı muayeneden sonra giydiriyorlar canım
Nuraslanklc AselLinaMom sadece depend kullandım zaten çok güzel sarıyor başka birşey giyinmeye gerek yok çek pijamayı rahatına bak😁
Zehra2412 Bebekdelisi dogumhaneden çıktıktan sonra seni ilk kim giydiriyor acaba yakınların mi hemşeriler mi
Bebekdelisi Zehra2412 canım çıktıktan snr giyinmek yok sadexe üst atlet ve üst pijama üstü ayaga kalkana kadar bu sekıldesın eger tam bayılma ise tabı sonra kaldırma zamanı gelıp muayne oluyor sonra giyeceklerin deepend isteyip 3 hemsıre ebede olabılır giydiriyorlar ayaga kaldırıyorlar kendılerı yürütüp yataga bırakıyorlar giyerken kimseyi almadılar bende