Mel16 MDeniz42 bende ayni seyi merak ediyorum banada ayni sey söylendi kaç haftalık kac mm acaba böbreklerin ikisinde de mi genisleme var, gecmis olsun
MDeniz42 Freak doktorumda bana doğumdan sonra geçer önemli olan diğer ay daha da büyümemesi dedi. Sana kaçıncı hft da söylediler ve diğer ay gittiğinde büyüme oldu mu
MDeniz42 Zehra6152 inşallah benimki de geçer 😔 size kaç haftalıkken söylediler diğer kontrolünüzde büyüme var mıydı yoksa doğuma kadar sabit mi kaldı
MDeniz42 Mel16 yok birinde genişleme var mm bile hiç sormadım çünkü hiç bilmiyordum bugün öğrendim 28 haftalığız diğer ay tekrar gidince soracağım. Senin kaç haftalık kaç mm dediler
Freak Mel16 hiç hatırlamıyorum inanın ki ama ciddi bir fark var demişti. Kendinizi strese sokmayın bazen bebek idrarını tutunca orda birikirmiş, doktorum öyle de olabilir demişti.
Mel16 MDeniz42 18 haftalik öğrendim ikisinde de var biri 7.9 mm digeri 6.4 suan 20+2 yiz henüz kontrole gitmedim ama büyümeye devam etmesi büyük ihtimal. Erkek mi bebeğiniz genelde erkek bebeklerde oluyomus
MDeniz42 Mel16 yok bebeğim kız 24. Haftada gittim bir şey denilmedi hatta 18 de detaylıya girdim yine bir şey denilmedi şimdi 28. Hafta da öğreniyorum genellikle geçiyormuş inşallah bizim de geçer