Mihrimahvuslat Minikbirannem Yaa mucizenin böylesi hayırlısıyla gelsin evet hamilesin çok şükür bitti 6 yıllık hasret 🥺🥺
ebru2871 Minikbirannem canım hamilesin gibi duruyor inşallah gerçekten hamiledirsin varsa Rabbim sağlıklı eksiksiz bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
Deletedmom727272 Minikbirannem bazı bebekler gerçekten sürpriz seviyor🐣🐣kan testiyle sağlamasını yapın hemen😌 Tebrik ederim sizide eşinizide🎈🎈
Momofleos Babalar gibi pozitif, allahın mucizesi 🙏🏻 Gözünüz aydın çok sevindim inşallah kanda da pozitif çıkar en kısa zamanda kan testi yapın hayırlısı olsun inşallah 😇
vosvosask Minikbirannem evet hamilesin inş ama lütfen bir süre kimseye söyleme 3 ay en az bak nazar çok çok önemli sevinçle söylemek istiyorsundur eminim ama söyleme hayırlı olsun inş kucağına almayı nasip etsin Allahim
AnagibiAnaa Minikbirannem Benim testim aynı böyleydi 🥰 hemennn kan ver Rabbim tamamına erdirsin çok sevindim adınıza 💃💃
Deletedmom_85 Minikbirannem maşallah barekallah🙏 Allah mübarek etsin gözünüz aydın. Hevesiniz kursağınızda kalmasın inşallah rabbim tamamına erdirsin ❤️
Esraa00 Minikbirannem yaa allahın en güzel mucizesi çok sevindim canım benim Allah tamamına erdirsin 💕