Nulu Kizlar biliyorum çok tuhaf bi soru ama belki içinizde yaşamış olanlar vardır hep diyorum bu üçüncü gebeliğim ama sanki ilk kez hamileyim diğerlerinden her yönüyle çok farklı Gece tanıdık Doğum sancılarını çektim iki saat sonra kesildi dedim tamam yalancı sancı sabah bi temizlik krizi tuttu beni dip köşe temizlik yaptım bi oturayım dedim sanki bebeği sıkıştırıyorum hemen ayağı kalktım yürürken sanki çıkmak İçin çırpınıyor kızım ya vallahi ilk defa yaşıyorum böyle bi şey ne suyum geldi nede sancım var ama bu ıkınma hissi geçmiyor eşimi arayıp bi doktora gideceğim şimdi ama burdan da fikir almak istedim böyle şeyler yaşayan oldu mu aranızda?
Deniz2961 Nulu enerjimi geldi temizlik yaptınız gebe okulunda ebe doguma yakın bir enerji gelir ve cgu kadın bunu temizlik yaparak gecırır halbuki dogum yakın oldugu İcın gelen. Enerji ımıs dogumda Lazm olan
Nulu Babies16 doğru diyorsun canım benim doktorum demişti bu sefer daha hızlı gelişecek herşey üçüncü olduğu İçin ay keşke sancısız doğursam mükemmel olur bi nst çektirip açıklığa baksınlar yoksa evde doğurcam sancının gelmesini beklerken