Ozge sumelegi ben koltuk altından ölçen aldım daha iyi sonuç veriyor diye. Gerekirse doğumdan sonra kulaktan ölçenlerden alabilirim. Ama kimse alından ölçeni tavsiye etmiyor hatalı gösteriyor diye
Nskyhn sumelegi aldım bile. Braun koltuk altı ölçme aldım. Eve geldi 8 saniye de ölçüyor çok hoşumuza gitti. Yorumları da iyiydi
Eslem_1 Toplu bebek alışverişi yaptığım mağazada Wee markadan bi ateş ölçer tavsiye ettiler kalçadan ölçüyormuş en doğru sonuç kalçadan ölçülen sonuç dediler hatta pek anlamadım ama uç kısmı sokuluyor sanırım🤷🏻♀️
pediatrihemsiresi Eslem_1 kalçadan 1-1.5 derece her zaman yüksek çıkar o da sizi endişelendirir boşu boşuna
Eslem_1 pediatrihemsiresi o zaman onu başka nerede kullanabilirim acaba koltuk altına mı koyayım? O cihazla Özellikle kalçadan mı ölçüyor acaba hiç sormadım da..wee baby dijital ateş ölçer termometre olarak geçiyor ismi
pediatrihemsiresi Eslem_1 koltuk altındanda ölçüyordur büyük ihtimal ama önerilen vücudun kapalı alanlarındansa açık yüzeylerden ölçmek alından ölçer alın
Momofleos Omron koltuk altından ölçeni aldım daha öncede duyduğum iyi bir marka yorumları da iyiydi kendimde denedim güzel ölçüyor sanki trendyolda 60 lira mı neydi