Canpolat enbiannee evet fenalık basıyor indikçe 😀 5 gün sonra son 100 postu açarım Allah’ın izniyle 😀😀
enbiannee Eymensmom35 yaa insan hem heyecanlanıyor hem duygulanıyor dimii🥺 sağlıkla gelsin bebislerimiz dünyaya inşallah 🤲🏻 🧿
enbiannee despina234 çok yakın günlerimiz 😍 benimde 2. gebelik aynı heycan aynı mutluluk sağlıkla zamanında gelsinler dünyaya inşallah 🤲🏻 🧿
Arzutyfr Şafak 123 diyor. Bir oğlum olacak şuana kadar her şey normal gidiyor umarım bir aksilik olmaz bundan sonraki dönemde. Sadece iştahım çok var frenlemeye çalışıyorum 🤦♀️ Başak Burcu mu yoksa terazi burcumu olacak bunu da merak etmiyor değilim 😂
Minikanne17 Şafak 117🥳 . Hala cinsiyetimizi öğrenemedik miniğimix henüz kendini göstermedi merakla bekliyoruz 🥰
Canpolat Minikanne17 bizimki de eli hep ağzında yedi yedi doymadı kaç kez gittim hep bi yutkunma hep bi parmak emme 😀
Ktiryaki enbiannee 122 kız . Ama hergün hareketlerini düzenli hisssetmiyorum bir sorun değildir demi bu detaylıya yeni girdim herşey iyiydi kontrolüme 20 gün var o yüzden size sorayım kızlar
enbiannee Canpolat neguzel heycanla bunlar canimm Rabbim zamaninda gününde almayi nasip etsin kucagina inşallah 🤲🏻 🤗
arzum8683 enbiannee şafak 103 doktorumuz eylül 7 dedi doğuma ama ilk doğumunda olduğu gibi buda erken gelebilir Allah kurtarsın hepimizi kimseyi yarı yolda bırakmasın rabbim🤲
enbiannee Mouradi cok tesekkur ederimm 🤗🌺 oy maşallah suphanallah 😍 sağlıkla sıhhatle gelsin prenses inşallah annesi 🤲🏻🧿