Nessozz Selam kızlar, son 1 haftadır bir kaç meme çıkıyor sürekli dışarı proctolog krem sürüyorum günde 2 kere ama fayda etmiyor 😢 sanırım bebek aşağıya baskı yapıyor o yüzden. Var mı bir çare bu duruma şunu yaptım işe yaradı dediğiniz bir şey 😢
Minikjaponunannesi Nessozz vazelin sürün çokkk iyi geliyor. Bir de sarı kantaron yağı ve ılık suya oturun. Vazelini yatmadan ve gün içinde sürün. Geçmiş olsun 💐
Nessozz Rukiye127 tamam şu krem bi geçsin yarından itibaren başlıyorum. İnşallah iyi gelir yaa doğum öncesi bir de bununla uğraşmasak 😢
ipekveatlas Nessozz doğumun normal olucaksa üzgünüm ama iyice cıkıcak o meme.. benim hemoroid problemim yoktu ama doğumda ıkınmaktan mahvoldum:( yeni yeni gecmeye basladı 20 gün önce doğum yaptım
Nessozz ipekveatlas şimdilik normal görünüyor 😢 valla mı yaa çok geçmiş olsunnn inşallah öyle olmaz ne diyeyim 🥺 sağlıkla büyütün ❤️
Rukiye127 Nessozz ben onun fitilini de kullandım. Kremini de hiç bir fayda etmedi. Benimde normal görünüyor sırf bu yüzden epidural düşünüyorum. Çok acılı Allah yardım etsin ..