Karkubra2772 2 saat önce nişanim geldi hastaneye geldik hemen 4 cm açıklık varmış agdet ağrısı gibi agirlarim var herkezddn dua istiyorum inşallah bebgim kuveze girmez🤲🏻🤲🏻
_akalin3 Karkubra2772 ciger geliştirici vururlarsa inşAllah bişey olmaz canım sag salim kucagına almayı nasip etsin rabbim
Mrs_duman Karkubra2772 canım 36dan sonra prematüre sayılmıyor ciğer gelişimini zaten 35.haftada tamamlamış oluyor büyük ihtimal girmez sağlıkla kavuşun 🥰
Kvrckmom Karkubra2772 bence öyle.birsey olmaz canım. Hem sağlıkla doğsun da sen şimdi onu düşünme çok da erken bir haftada değilsin. 🤲🤲🤲 Dualarımız seninle 💜
_akalin3 Karkubra2772 tamamdıır inşAllah Allahın ıznıyle bişey olmaz biraz kucuk olur kıloyuda zaten inşAllah hemen yakalar hiç korkma
ebru2871 Karkubra2772 canım inşallah sağ salim kucağına alırsın eksiksiz bir şekilde göbüş aşağı inmiş miydi 35. haftalarda ağrılarınız oldu mu belinizde benim göbeğim aşağı indi birdd belimde resmen omuriliğim ağrıyo doğum yakın mıdır onuda bilmiyorum
Gozi Karkubra2772 Kilosu çok iyi canım 3 küsür olmuştur bile. Biz bugun gittik doktora 2940 gram 36+5 35te 2700 dü
ebru2871 Karkubra2772 benimde geçmeyen bir bel ağrım var sanki içim yırtılıyo pazartesi kontrolümüz bakalım canım