Kibarbaby znurstnKaraca Kibarbaby kızlar selam meryem ana otu hakkında size sorular sormuştum bi kaç gün öncesinde sabah nişanım geldi sancım yok sancım geldiğinde otu suya koyım diyorum fakat biraz büyük otum herangi bi kapta suya koysam olurmu kavonoza sığmıyo
hafsa2020 znurstnKaraca nasıl kullandınız onu bi akrabam sen değil başkası koyması lazım suya dedi.. bide kaynar suya koyuluyor dedi ben soğuk su sanıyodum.. bide aktardan alabilir miyiz o otu😊
znurstnKaraca hafsa2020 bi sürahi içme suyunun içine koyduk annem duaları okudu aklıma geldikçe hep içtim bazıları 3 yudum diyo ama ben nerdeyse bi sürahiyi bitirmiştim doğum yaptıktan sonrada Sudan hemen çıkarttık, ayetel kürsi nas felak Fatiha ihlas meryem sureleri okunuyor
znurstnKaraca hafsa2020 sende koyabilirsin canım yanında kimse yoksa eğer benim annem yanımdaydı o koydu suya bana niyet ederek duaları okudu
ElifKarata hafsa2020 ben de sıcak suya koyuluyor diye biliyorum sancıların başladığında içine koyuyorsun elemnesrah Yasin Meryem süresi ihlas Fatiha felak nas ayatel kürsi okunuyor suyundan da 3 yudum içiliyor diye biliyorum Doğumdan hemen sonrada suyun içinden çıkartılacak
MerveBeyza Mehtapkz bazı aktarlarda olabilir ama ben yok diye duymuştum hacca yada umreye giden birisi getirebilir benim otum umreden geldi
ElifKarata hafsa2020 umre yada hacıdan gelen tanıdıklarınız da olabilir aktarlarda da olduğunu duymuştum canm İnternette de var satılıyor
Talhahafsa znurstnKaraca 38 hastalığım 4 gün önce 2 cm açıklığımve düzensiz sancım vardı bende aldırdım doğurmak istiyorum artık bende ama bı taraftan da korkuyorum yan etki falan olmaz dimi
Aysenurtsr SevcanahinBingl biz o otu dogum basladiginda hastanede suya koyduk cabuk acilsin diye, annem koymustu, acilmam hizlanmisti kendi sancimla dogurmustum gecen ay, ama sonra ben gormedim otu ne oldu :) onun mu etkisiydi bilmiyorum.
MerveBeyza Aysenurtsr ben anneme sakla ikinciye lazım olur dedim gerçekten de şuan hamileyim ve doğumuma az kaldı sakladık eski halini alıyor zaten annem bana kuzenime kullandı yine bana kullancak :)
znurstnKaraca Talhahafsa bildiğim kadarıyla yan etkisi yok canım sancılar başlayınca içerseniz açılmanız başlar diye tahmin ediyorum 😊
DuyguGkgz znurstnKaraca Çok teşekürler düşünmeniz yeter 😍 ben yine aktardan alayım hiç yoktan iyidir sanırım 😊