Babies16 Begum35 bitane carsidan aldim barina marka 3 lu takim suslu bisey.bitane onlinecamasir.com dan aldim instagramda.yanlis urun gonderdiler.saticiya yanlis diyrm tamam efendim diyor bidaha ses yok.bende dogumum heran olabilir diye bidaha ugrasmadim geleni kabul ettm artik
istanbulluanne Begum35 instagramda onlinepijama.com dan aldm 1 günde geldi 😀 kalitesi falan cok iyi bi yane gecelik,sabahlik , pijama takimi çoklu aldm. Bi tane daha alcam doğuma doğru benimde aralik bası falan polarli alcam bi tanede
Begum35 bulutunannesi iki adet pijama takımı yeterli oluyordur bende öyle diyorum gecelik sabahlık mi oluyor acaba
Okaradeniz Kisa kollu dusunen varsa dagide cok guzel kolu yakasi dantelli 59 liraya takim var.170 den dusmus.
Okaradeniz Seyma_ ben magazan aldim deneyerek almak daha mantikli nette ayni urun farkli fiyat https://www.dagi.com.tr/EROS-LOHUSA-PIJAMA-TAKIMI,PR-5693904.html
Nefesimm Kizlar ben almayi düşünmüyorum ya normal takimim var yanında da nisan alışverişinde aldığım beyaz takim var yeter herhalde?