Zelihablcgl Tirtir5 daha erken olduğu icin gitmedim 7 hazıranda gidicem görmeye 7 haftanın icindeyken gidicem beta yi 30 günlüktür verdiğimde kan 5.8 72.2 207.2 çıktı muhtelemen suan daha yüksektir 6 gun geçti çünkü
Tirtir5 Zelihablcgl anladım canım benim birinci gelişmedi de o yüzden biraz tedirginim o yüzden sordum
nurli34 Minikcennetim benimde özeldeki dr 1 hafta geri dedi devlete gittim gelişimi çok iyi 1 hafta ileride dedi bugün normalde 10. Haftaya girdik ama 9muyum 11miyim bilemiyorum 🤣🤣🤣
esmaozdemir76 Busebusee son adet tarihine göre gün sayın mesela ben şuan 10 hafta 3 günlügum yani 10+3 oluyor
aynrclk Benim beta hcg 1445 kaç haftalık sizce daha doktora gitmedim sağlık ocağına gittim ama ilgilenmedi
nurli34 Kızlar size bişe sorucam dün gece soluma yattıgımda elimi göbeğimde gezdirdim göbek deliğimin az altında nabız atıyodu esime de dokundurdum o da hissetti acaba bebişimin kalp atısı mıdır bu 2. Hamileliğim ilkim düşüktü
Denzs nurli34 öyle bişey olacağını zannetmiyorum vücudumuz damarlarla dolu o sizin kendi bedeninize ait bir şeydir ultrasonla duyulan bir şeyin elle hissedilecegini zannetmiyorum
LadyRuby Merhaba kızlar biz 3+2yiz bugün. Geçtiğimiz salı adete 3 gün varken beta 78 cıktı yarın bat günü bir daha kan veremedim. Ama tekrar gebelik testi yaptım çizgi koyulasmistu betam yükselmiş anlamına geliyor sanırım.
Adeka LadyRuby canım bende 3+4 um ama uygulamaya göre regle 6 gün varken 35 di beyan bugün yine verdim 211 çıktı 29 regli günüm Haziranin 7 sinede randevu aldım🥰
Merveozdemrr LadyRuby 2 katına çıkıyor gün be gün ben ayın 16 sında kan verdim o zaman 4 hafta olacaktım 412 çıkmıştı