KeremikoBayky Fatma0715 bende 5+2 yin ❤️ Perşembe gel rahim içi ultrasonda bebişi görürüz dedi İnşallah sağlıkları yerindedir herşet yolundadır Allah hepimize çocuklarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Arsub11 Tirtir5 kuzum acaba gitsem bende keseyi gorurmuyum kii yaaa kalp atisi duydunmu peki . Ha bide cok soru sordum ama ne icin kan testleri istedi kuzucum
Tirtir5 Arsub11 sor sor kuzum olurmu öyle sey gitmedin mi sen hiç canım bence git doktora görünür allahın izniyle benim kese göründü 9 mm miş kesesi kanlarıda saglık ocagına git kayıt yaptır dedi onlar gereken testleri yapcak dedi troit cıkıyomus bebek olunca hamilelik troiti onlara vitaminlere falan bakcak haftya cuma tekrar cagırdı bebeği görmek için
Minikcennetim Ewoss canım normal kese göründükten iki hafta on gün sonra kalp atışı için çağırıyorlar bana da öyle dedi doktor
Minikcennetim Annesininbirtanesi13 canım kullan tabi internet mi doğru söyler doktor mu internet bağlı kalsak oo işimiz var
Minikcennetim Annesininbirtanesi13 canım benimde geride bi haftaa dğn konuşmuştuk sanırım enfeksiyonu duyunca benim işi sormayı unuttun 4.haftada yolk sac görünür mü diye soracaktın🥰
Cnsozdmr Merhaba, önümüzdeki hafta yani 7+5 de doktor randevum var, bu haftada ultrasonda ne görebileceğiz acaba?