Arsub11 sumezanlis_ kuzum bende 5+2 yim ama hala gitmedim erken diye gidersen banada haber edermisin keseyi yada kalp atisini duymanla alakalk bilgi verirsen
Tirtir5 sumezanlis_ doktora gidince haber verirmisiniz sizinle aynıyım bende ben dün gttim 9 mm kese dedi kan testi istedi
Puding Arsub11 keşke bende öyle yapsaydım canım ya ne bileyim hipertansiyon var bende korktum gittim planlı gebelik değildi benim
Arsub11 Puding bndede seker var triod var ilaclarni duzenli kllnyrm sknti olmaz insllah allahin izni ile 🤲 doktora gdnce haber ver olurmu cnku herseyimiz bire bir
Tirtir5 Arsub11 bende 5+2 son adetim 20 nisan sizinle beraberim ben doktora 27 sinde gittim kesemiz göründü 9 mm hersey şimdilik yolunda dedi kan testleri istedi onları yaptırıp haftaya cuma tekrar gideceğim
Aylnb sirin96mom evet gece 2 tane, etki etmezse zoferi de öğlen alın dedi de almıyorum çok ilaç kullanmayayım diye
Minikcennetim Vildan53 canım benim 1 hafta geriden geliyor yani gittiğimde ultrasona göre 7 haftalık olucak
Gamzecetin Gamzecetin newbabyno2 ben henüz 3 haftalık evliyim normalde 21 Mayıs da adet olmam gerekiyordu gecikti erken gebelik testinde ikinci çizgi silik çıktı kan testi verdim orda oran 14.77 çıktı ve doktor bir haftalık anca 2-3 hafta sonra kese görebiliriz dedi
Mommyh Gamzecetin canım hesapla tam 6. Haftada git erken gidince görmezsin zaten beta baya düşük çok küçük bebiş hala göremeyince moral bozukluğu oluyor
Gamzecetin Gamzecetin Rukiye24 mesela benim sonuçlar da değer olarak 14.77 ıu-L yazıyor ama bazıları mıu-ml olarak paylaşmış bu da kafamı karıştırıyor
Tirtir5 Tsevcan kuzum benimde ilk bebbeğim öyleydi şimdi 20 nisan son adet tarihimdi 23nisan gittim doktora kanda cıktı kesede gö Arsub11 bende sizinle aynıyım :) suan nasıl keseniz kac mm
Tsevcan Tirtir5 Doktor bsey demedi ki bana ultrosonu paylaştım bakabilrsin senindemi vajinal ultrosonla gördü keseyi
Arsub11 Tirtir5 kuzum acaba gitsem bende keseyi gorurmuyum kii yaaa kalp atisi duydunmu peki . Ha bide cok soru sordum ama ne icin kan testleri istedi kuzucum