M21052022 Ozgee96 doktor mu öyle söyledi yoksa siz mi öyle tercih ediyorsunuz? :) benim betam salı günü 1222 ydi doktor en az 7000 bin olması lazım dedi. O yüzden pazartesi yine betaya baktırcam Betasına göre ultrason görüntüsüne gözüken var mı peki?
Ozgee96 M21052022 ben öyle tercih ettim cunku ilk hamileligim 5 haftalıktı üstten gorunmedi vajinal ultrasonla baktı cok erken gelmissin dedi hep vajinadan muayne etti 7 haftalık düşürdüm ama kisiden kisiye farkedebilir canım bende boyle oldu diye 6 haftaya kadar beklycem
M21052022 newbabyno2 newbabyno2 Bende 3 haftalıkken öğrendim ilk ve inanın 4. Haftama gelene kadar zaman durdu sanki. Şu 1 -2 hafta nasıl geçecek bilmiyorum 😬
sirin96mom Ruzi sırt , bel ve bacak ağrısı çok fazla oluyor. Birde iştahım çok açıldı sürekli bir şey yemek istiyorum. Kasık ağrım vardı yeni yeni geçti sayılır. Birde uykum oluyor. Çalıştığım için uykunun derecesini çok anlayamıyorum 🙈
M21052022 Ozgee96 Rabb im sağlıklı gebelik geçirmenizi nasip etsin bu sefer inşallah, hem size hemde hepimize 🙏
sirin96mom newbabyno2 sabrederim diyorsan daha iyi olur aslında😊 çünkü genelde 5.haftada kese görünüyor tabi bu 6. Haftaya sarkabilir değişiklik gösterebilir yani.
Ozgee96 M21052022 amin canım insallah cümlemiz sağlıkli gebelik gecirip saglıkla kucaklarımıza alıriz 🙏🙏
MirayveAnnesi22 Yeni hamişler diyince kendimi öyle hissediyorum sanki oysaki 24 haftalık olduk zaman ne çabuk geçiyor🥹🥹🥹👼🏻
M21052022 sirin96mom çok zor sabrediyorum 😁 haftaya Allah tan 5. Hafta 3 haziranda gitmeyi düşünüyorum. Bakalım Rabb im hepimizin yardımcısı olsun bu güzel yolculukta 🙏
M21052022 sirin96mom ben ilk pazar günü betaMa baktırdım. 616 ydı. Salı günü Allah a çok şükür 1222 olmuştu. 🙏
Minikcennetim newbabyno2 canım ben beta vermedim keseyi görükten sonra ama cuma verdim 457ydi salı günü doktora gittim keseyi gördüm bin üstü olmuştur yoksa kese gözükmezdi
M21052022 Minikcennetim siz vajinal ultrasonla mı baktırdınız keseye yoksa normal karından mı baktılar?