Minikcennetim Pgss yaa öyle mi sata göre bugün tam 6 haftalığım siz ne yaptınız keseyi vs gördünüz mü
Sssvv Minikcennetim arkadaşlar 6+0 haftalıklarda bebeğin boyu kaç mm çıkıyor ? Benim 0.44 çıktı ama arkadaşımın 0.55
Pgss Minikcennetim evet 5+4 ken keseyi gördüm ama bebek yoktu tabi 5+0 da hcg 7000 çıkmıştı bana biraz yüksek geldi bu yüzden endişeliyim boş gebelik olabilir diye
Zemzems Eceuzun35 Bende Bugün 6+0 salı günü keseyi gördük küçük tü kese önümüz deki salı tekrar çağırdı kese büyümüş mü diye acaba bebek görünür mü ? Son adet tarihin ne zaman dı canm
Eyluladam15 Zemzems ben ilk 4 haftalık gördüm benimde küçüktü 5.5 haftalık dedi kalp sesini dinledim biraz zayıftı küçük normal dedi doktorum 7 haftalıkken gümbür gümbür su maşallah iciinizi ferah tutun 🥰🥰
Eyluladam15 Minikcennetim merhaba 11+5 bende yarın kontrolüm var 2li tarama testine gireceğim dualarınızı bekliyorum 😊🥰
Minikcennetim Eyluladam15 inşallah bir sorun çıkmaz canım sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın sende bana dua et kalp atışını duyayım 🤲🏻🥰
Eyluladam15 Minikcennetim hamilelerin duası kabul olurmus ♥️ dua edelim birbirmize inşallah kalp atışını duyarsın da mutluluktan hüngür hüngür ağlarsın bacım inşallah ♥️♥️♥️♥️
Eyluladam15 Minikcennetim evet kesyi gördüğüm de doktor 4 haftalık dedi küçüktü nokta kadar büyüdük işte Allah’ın izni ile
Minikcennetim Eyluladam15 canım sata göre kaçtın bende 5 haftalık diye gittim kese 4 hafta çıktı da ondan soruyorum benim kesemde minicikti
Eyluladam15 Minikcennetim 5 Mart son adet tarihim onu bilmiyorum ki yaa ama 11 inden hesapladı sanırım 11 Mart
heyzil06 Ya kızlar benim sata göre 7+5 ultrasona göre 6+6 ben yine sata göre mi takip etmeliyim az önce öyle bişey okudum sanki aklıma takıldı yakalarmış genelde haftasını sata göre dvam etmeliyim yani değil mi?
Annesininbirtanesi13 heyzil06 Ewet benim de sata göre 11+1 olmam gerek ama doktorum geç döllenme dedi ulturasondan baktı 10+1 oldu şuan
Aybukedg Puding geç döllenme olduğu için görünmemiştir. Endişelenme hiç. Yakında güzel haberlerini bekliyoruz 🌸
Mercimeksu Biz de 6+4 deyiz haftaya kalp atışı için gideceğiz inşallah duyarız çok merak ediyorum. Hiç bulantım olmuyor göğüsümün ağrısı git gide azalıyor bu normal mi sizce