Mommyh Minikcennetim bende 6+1de keseyi gördüm 10 gün sonra gel kalp atışını dinleyelim dediler inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi
Minikcennetim Mommyh inşallah canım benim bende 6 haftalık oldum bugün 8 haziranda gideceğim inşallaj duyarım🥰🥰
Mommyh minismom normal canım yeni gebeyim bende 6 haftalık arada kasık ağrısı bel ağrısı oluyor sebebi rahim büyümesiymiş günde 1 bardak süt ve bir muz ye sürekli
minismom Mommyh herkeste olabiliyo yani saol canım icim rahatladı bende netten oyle okumustum ama dun acile kan wermek icin gittim doktora sordum riskli gebelik olabilir dedi korkmustum oyle cok bi agrım yok tabi
Denzs nurli34 öyle bişey olacağını zannetmiyorum vücudumuz damarlarla dolu o sizin kendi bedeninize ait bir şeydir ultrasonla duyulan bir şeyin elle hissedilecegini zannetmiyorum
Selinsahinnn Minikcennetim ben 10+4 oldum 12. Haftada 2li tarama için kontrole gideceğim çok heyecanlı 12. Haftada cinsiyet öğrenenler var mııı öyle duydum birkaç kişidennn 😄🥰
Minikcennetim Selinsahinnn ben bi ultrason videosu iztemiştim orda bebiş bacaklarını açmıştı 12.haftada çok net erkek olduğu belli oluyordu🥰🥰
Annesininbirtanesi13 Selinsahinnn Merhaba bende 10+1 oldum hafif yeşilimsi ve sarı akıntınız oluyor mu acaba sizin de ya da oldu mu ara sıra oluyor bende çok sık değil ama endişe ediyorum
Ddm34 byzzk ben 2 gün ishal yasadım hatta tek belırtımdı . Ilac almamak ıcın her ıhtımale karsı pirinc kaynatıp suyunu ıcebılırsınız .
byzzk Ddm34 ya aslında o kadar yoğun yaşamıyorum ama kabızlık belirtileri olması lazım ya onu yasamiyorum diye tedirginim biraz pazartesi doktor muayenem var insaallah her şey hepimiz için güzel geçer ❤
Busra500 Minikcennetim Ben de yeni öğrendim çok güzel bir duygu şuan 11+3 hiç gitmedim kontrole çok geç öğrenmiş oluyorum inşallah birşey çıkmaz ilk kontrol de inşallah kalp atışı duyarız 🥰
Busra500 Minikcennetim evet ilk kontrolüme gidicem inşallah doktor da şaşırır büyük ihtimalle düzensiz olduğu için anlamadım hemen