byzzk Hamileliğinizin ilk ayında ishal durumu yaşayan var mi ?İlk ultrason muanem alttan yapıldı ve sadece kese görüldü boş gebelik mi diye korkuyorum da
Busrakyk byzzk endişelenmene gerek yok erken olduğu için görememişsindir. 2 hafta sonra tekrar git görürsün. Keseyi erken olduğu için alttan bakmıştır anca o şeklilde görülüyor yeni gebelikte diğer muayenelerin karından olur
Ddm34 byzzk ben 2 gün ishal yasadım hatta tek belırtımdı . Ilac almamak ıcın her ıhtımale karsı pirinc kaynatıp suyunu ıcebılırsınız .
Kevserkalender92 Puding Benimkide ilk gözükme di bu hafta gözüktü kese kalp atışı için 2 hafta beklicem 🙏 Doktorunu değiştir
ece_brk Minikcennetim bende 6 . Haftadayım keseyi gördüm,10 gün sonra kalp atışını duycam inşallah sağlıkla gelir bebişler 🥰🧿
Aybukedg Biz de 5+4 olduk. Dün doktora gittik keseyi gördük çok şükür. 6+1 de tekrar çağırdı kalp atışını duymak için inşallah duyarız
Busrakyk Minikcennetim Minikcennetim bende sata göre 7+1 ultrasona göre 5,5 haftalığız 😂 1 hafta önce gittim 2 hafta sonra gel dedi bebeği görmek için 🙊
Zzgee Feride97 evet söyleyince veriyor bana prilam verdi cok iyi geldi elim.ayag oldu resmen o ilaç sayesinde yiyorum
Mervedemirctn Minikcennetim benimde başlarda öyleydi geç döllenme olmuş şimdi tamamladı haftasını çok şükür 21 haftalığız 🥰