iremo-2 Kızlar merhaba 31+5 haftalık hamileyim karnımda sertlik ve gerginlik olduğunu hissediyordum fakat bugun 2-3 kişi daha aynı şeyi söyledi, çocuk oynuyor hareketlerinde bir sıkıntı yok. Bu haftalarda böylemi oluyor acaba normal midir ? 💓
minikportakal iremo-2 Gamzess1 Lütfen hafife almayın normal diyenler oluyor inanmayın doktorunuza sorun 29+3 de aynı şeyleri yaşıyordum regl agrısı gibi agrılar eklendi üstüne artık günlük 10 dan fazla olmaya başlıyordu megersem bu kasılmaymış ve benim açılmam oldu 1 cm hastane de yattım 3 gün ciğer geliştirici vuruldu sancı durdurucu serum yapıldı şuan 36+2 olduk ama ben ayağa çok kalkmadım ailemin yanındayım
iremo-2 Gamzess1 doktorunuza danıştınız mı acaba normalmi bu durum. Benim kontrolüm pazartesi günü, gittiğimde sorucam ama merak ettim acaba normal bi durum mu
Gamzess1 iremo-2 Yok canım danışmadım kontrolüme daha 10 gün var Ağrı bi şey eklenirse üstüne direk giderim tabi ama şuan çok rahatsız edici boyutta değil
Kubos01 minikportakal geçmiş olsun canım bende dün gittim bebek iyiydi ama dünden beri adet ağrısı gibi belimden ağrı giriyor ve gün içinde bi çok kez oluyor birden giriyor ağrı sonra geçiyor ama içim hiç rahat değil
minikportakal Kubos01 bebekte bi sıkıntı yok şükür alttan bakılmayla anlaşılıyor rahim ağzı kısalmış benim kısalmakla kalmamış açılma olmuş