okuyor Kızlar merhaba, Trendyol üzerinden mustela stelatopia krem aldım ancak üts kaydı yok. Mustela ürünlerinin üts kaydı oluyor mu bilgisi olan var mı? Aldığım ürünün orijinal olduğundan emin olmadan bebeğime kullanmak istemiyorum
Deletedmom52620 okuyor oluyor diye biliyorum bende kendim hamilelikte kullanmak için aldım ama bir eczaneden temin ediyorum kargoyla bebek için bübchen güzel diyorlar aklınızda soru kaldıysa iade varsa bence değiştirin. Bir ara bende Nivea sıkılaştırıcı aldım pek güvenemedim aradım Nivea hemen yardımcı oldular arkasında ki farklılığı belli ettim oda şundan dolayıymış üretim ülkesi farklı olduğu için oradaki kodlar tutmuyormuş ama ürün orijinalmiş mesela Brezilya da üretimler farklı Endonezya da farklı gibi.
okuyor Deletedmom52620 teşekkür ederim. Doktorumuz önerdi bu ürünü. Trendyola yazdım ama onlar da orijinalliği kontrol edilmeyen ürünler satılmıyor diyorlar. İade edeceğim ama peşini bırakmak da istemiyorum. Eğer sahte ise başka bebekler mağdur olmasın
Deletedmom52620 okuyor şöyle birşey yapabilirsiniz mustelayı arayıp ürünün orijinal üretim olup olmadığını sorgulama yaptırabilirsiniz bazen bayileri olmayıp satabiliyorlar mesela diyecekleri şey trendyolda öyle bir satıcımız yoktur ama kontrol ettiğimizde ğrün orijinal diyebilirler oda oluyor.