busekoraltan Sıfır açıklık sıfır yalancı sancı ve bebek kanalda degılken kendı sancısı gelip doğuran anneler bize Ümit olabilecek birileri var mı. Lütfen yazarmısınız
EmirinBusrasi busekoraltan ay bende Bi köşede bekleyim 39+4 valla ne açıklık var ne sanci kafayı yicem 🙈
Neslikra06 busekoraltan valla doğuma gidene kadar açıklığıma vs bakılmadı ama 40+5 te nişanım geldi sancım da geldi suni falan verilmeden doğum yaptım kendim sancımla
ay12 busekoraltan aynı durumdaydım herhalde asla sancım olmıcak diye düşünmeye başlamıştım çünkü hiç bir belirtim yoktu karın düşmesi kanala girme vs. 40+1 de kendiliğinden sancılandım hatta ilk sancılarımı karın ağrısı sanıp geçiştirdim o kadar beklemiyordum ama normal olacağı varsa bi şekilde o yola giriyorsunuz
Mrvsln busekoraltan 39+4 de sancı, açılma hiç bisey yokken suyum gelmişti hastaneye girdikten 19 saat sonra normal doğum olmuştu
Humayun02 busekoraltan 40 tan sonra gel suni sancı verelim dediler başka bir doktor ada çayı iç bir kase hurma ye dedi 40+6 da suni sancı almadan kendi sancımla doğum yaptım
Humayun02 busekoraltan ada çayı iki fincan için squat yapın ve kesinlikle hurma yiyin çok yiyin hemde suni yerine kendi sancınız daha güzel suni insana nefes aldırmıyor bunda yine kendi sancınız biraz daha farklı yanımdaki kadın suni sancı aldı ondan biliyorum yerlerde süründü nst ye bile dayanamadı
OzlemK34 Bnde 40+4 deyim çatı muayenesi felan yapılmadı nts de sancı bu zamana kadar hiç çıkmadı ilk defa bugün sancım çıktı ama doktor biraz daha sık olmasını beklicez dedi ancak ben hiç sancı bile hissetmiyorum