Mrvcnr Kızlarr 24 haftalık gebeyim ara ara hep kaburgam ağırıyordu ama şimdi inanılmaz ağrı oluyor ve hiç geçmiyo doktora sordum bebek baskı yapıyor diyeymiş. Ne iyi gelir siz nasıl baş ediyorsunuz bu ağrıyla 😥
Gamzess1 Mrvcnr Banada bi kaç kere oldu bilirim acısını🥺 O Ağrı vurduğunda yatma gez dolaş evde karnını okşa su iç ara ara geçiyo bi zaman sonra canım
Tombulanne Mrvcnr canım benim ilk gebeliğim öyleydi. Ve inan bana afedersin köpek poziyonu derler ya. 4 ayak üstüne öyle dururdum ve inanılmaz rahatlatırdı. Kaburgaya dayanmıştır ondan. Ben öyle yapardım ve inan çok rahatlatırdı
hafsam_omerim Mrvcnr ara ara oluyor kaburga ağrısı. Ben ençok kızım doğduktan sonra çekmiştim. Bebek bianda göğüs altından boşalınca kaburgam çok ağrımıştı günlerce düz duramamıştım
Mrvcnr İnternette sadece sıcak su torbasını gördüm onada eşimle annemler zarar verir diyor nolur bi çare söyleyin😒
gamzeozer16 Mrvcnr valla benimde kaburgalarım değilde nefes alıp verirken soluk boruma bir ağrı giriyodu en son dayanamadım acile gittim parol serum vermişlerdi o biraz rahatlatmıştı gögüs kafesim yatarken bile sızlıyodu agrıdan ondan sonrada hic olmadı bende geçen ay gitmiştim
Gamzess1 Mrvcnr Bugün yine oldu gezip dolaştım evde su içtim geçti çok şükür bilmiyorum ilerleyen haftalarda nasıl olur ama çok ağrıtıyor biliyorum 😕
gamzeozer16 Mrvcnr banada öyle diyolardı bebek büyüdükce daha cçok ağrılarınız olur diye benimde şuan heryerim kitleniyor ağrıdan gece uyuyamıyorum gündüzleride öyle toparlıcaz artık napalım 🙏
Gamzess1 Mrvcnr öyle ama banada ilk 25te olmaya başladı canım giderek artacak maalesef 3. Trimester biraz zorluyo 🥲