Melek_aysima 27 haftalık hamileyim bebeğim üç gündür çok az hareket ediyor pskolojik oldum artık bugün sağlık ocağına gittim kalp atışları gayet güzel dedi neden hissetmiyorm fazla üç gündur 😔😔😔😔
Gunel650_20 Melek_aysima aynisini ben de yasadim canim merak etme bi anda bide bakmissin oynuyo iceride insAllah 😍Artib azala biliyo haraketleri
Deletedmom_110 Melek_aysima Ya bende günlerce hissetmediğim oldu o haftalarda normal ama işte hemen endişe ediyoruz bişey mi oldu falan diye tatlı şeyler yiyebilirsin bak hareket ediyolar tatlı yiyince ❤️
Hapyymami55 Melek_aysima korkma lütfen endişelenme bebeğin hiç hareket etmemesi büyük problem her zman aynı olmaz ya için rahat etsin istiyorsan kontrole gidebilirsin
fatosb_ Arada hareketleri azalabiliyor. Bende 27 haftaligim genelde çok yorulduğumda az hareket ediyor
Melek_aysima Hapyymami55 gidicem salı gunune randevum var ama o güne kadar nasıl beklicem bilmiyorum😔
fatosb_ Melek_aysima benimde geçen hafta bikac gün hiç durmuyordu nerdeyse o kadar hareketliydi ama bu hafta hareketleri daha azdı. İçini ferah tut❤️