Sevvaldmrc Busra_bayir hangi doktora gidiyorsunuz acaba bende megaparka gidiyorum da nts hakkında bilgi veriri misiniz
byzza16 Cakmaafrodit merhaba yorumunuzu bulamadim ama özel capada hangi doktoru tavsiye ettiniz ve doğum ücretini biliyor musunuz acaba
Zeyzeym Larakaya merhaba ben doğum ücreti için aradım da hastaneyi telefondan ücret söylenmiyor bende şehir dışındayım siz ücretlerini biliyor musunuz acaba
Larakaya Zeyzeym en son 1500 normal doğum sezeryan 2500″du canım cuma günü randevum var doktoruma sorarım tekrar yazarım sana
Nuray08 Bursa ozel esentepe hastanesi muayne 305 tl dogum 6000 tl normal sezaryen aynı fiyat ama doktoruna göre fiyat değişiyor
tugbadipi mirayveannesiii İzmir’de gittiğim hastane birez uygun muayene 170 TL Doğum ücreti şuan 7.000 TL
byzza16 Cakmaafrodit çok teşekkür ederim 🙏 Ailem İstanbulda yaşıyor bende orda olunca Altay beye gidiyorum belki orda doğum yapabilirim ondan sordum ☺️
Cakmaafrodit byzza16 ya çok sevindim bilindik yerde yapın şaşmayın bence yine de en iyisini siz bilirsiniz :)