Sumeyye_brgl22 Baktug özel diyar dünya yaşam doğum hastanesi zaten bir bayan doktor tek var ordan randevu oluşturabilirsiniz erkek doktor da var aynı şekilde
Hilal0711 mirayveannesiii bende kayserideyim muayene ücreti sendika indirimi ile 215 TL normal doğum ve sezaryen doğum 5000 TL
mirayveannesiii Eminedmr ilk defa duyuyorum o yüzden biraz saçma geldi keşke öyle bir saçmalık olmasa sonuçta o Dr a alışıyoruz ve onla doğum yapmak daha iyi bir daha ücret ödemek zorunda bırakmaları kötü
ebruserdal Hilalohilal uyusmazlık ignesi vuruldum snra da fenalastm aradım sekreteri cok yogun bakamaz dedi
Eminedmr KarTanemin ben sordum çünkü kardeşim Beylikdüzünde doğum yapmıştı orda söylemişlerdi bende sorim dedim sonuçta bebeğin ne zaman geleceği belli olmaz diye ama burdada fark aliyolarmis
Yldrmkubraa Pendik yüzyıl hastanesi muayene 250₺ doğum fiyatları hakkında bilgisi olan varsa yazabilir mi😍
edibe-gul07 Mugedemir doğum fiyatı güncel mi ben aylar önce sormuştum 4200 gibi bir şey demişlerdi muayene arttı doğum da artmıştır diye düşünüyorum
yaseminunlu mirayveannesiii mirayveannesiii mersin erdemli Muayene 160 nst 40.5 Normal sezeryan farketmez 3500 sezeryanda kullanılan ilaçlar farkı ekleniyor +350 de ameliyat ekibi için