qlshozlkr mirayveannesiii İzmirdeyim,Özel bi kliniğe gdiyorum muayene 600 tl,doğum için doktora 10bin hastaneye 4 bin vericez 🙁
Tospikkkk qlshozlkr cok pahalı ya kime gidiyorsunuz merak ettim bende özel polikinlige gidiyorum 150 lira muayene 6 bin doğum hersey dahil
Semrasular mirayveannesiii olabilir ben doktorları aradığımda hepsi paket fiyatı söylemişti ama kalbini dinlemeden paket yapmıyorlar 2 kez muayene ücreti ödemiştik bizde toplamda şuanda 15.150₺ ödemişiz sanırım daha para çıkmaz 😅 doğum sırasında prenses doğum iştersem 1000₺ o fark çıkıyordu.
fatma24--- duru_pars Genesis..bundan 1 kaç ay önce kamu indirimli fiyatını verdi bize .şuan biraz zam gelmiş olabilir bu hafta yine soracağım. 3bin TL’yi geçmez galiba
Semra41 Smyye1B bende medar a gıdıyorum 24 haftalığım dıye doğum ucretlerını hıc sormadım güncel fıyat mı bu
Smyye1B Semra41 28.ci haftamda sormuştum değişmeyecek sizin doğuma kadar dediler yine garantiye alıp yarında sormayı düşünüyorum. 36 haftaya giricem garanti olsun 😇
Rumeysa94 mirayveannesiii bende Gebze medicalpark mine atlı Dr gidiyorum muayene 455 TL nst 95 TL normal doğum 5114 TL sezeryan 6200 sanırım içerisinde bebeğim işitme testi kan testi kalça çıkık testi yapiliyo doktorumdan aşırı memnunum ilk dogumumj onunla yaptım şimdi 2. Hamileliğim 39+2de yarın kontrol var bakalım bu doğumum da güzel geçsin dua edelim birbirimize
Semra41 Smyye1B benım 2 haftam var randevuya gıdınce sorayım bende hatta kabul ederlerse odemesını de yapayım
ALAM Zozan-harman Devlet Hastanesi ama onunda altını çizelim anladığım kadariyla yukarıda yazanlar hep özel Hastane. Bende almanyada doğdum büyüdüm ve ilk dogumumu orada yaptım. Ve çok pişman oldum. Almanyanin Başkenti Berlinde 2019 yilinda doğum yaptim en iyi hastanesinde ve bana 3 defa epidurali yanlış vurdular ve utanmadan 4. yüde vurmaya çalıştılar hem o epidzralin bel ağrısı kaldı hemde normal doğum yaptım. Düşünün bu olay o çooookkkkkk övülen Avrupada gerçekleşiyor. ben her iki tarafida biliyorum inanın ülkemizin kiymetinibilelim arkadaşlar.
hafsam_omerim ALAM bende Almanyada doğum yaptım valla adama çiçek gibi bakıyorlar. Sezeryan olmak zorunda kaldım. Gördüğüm ilgiyi Türkiyede birsürü para vererek ancak iyi bir özel hastanede alabilirdim. Türkiyedeki sağlık sistemini eleştirmem ülkemin kıymetini bilmediğim anlamına gelmez. Aksine daha iyi olsun isterim. Türkiyede devlet hastaneleri berbat durumda
Sumeyye_brgl22 Baktug benim bi akrabam bir ay önce dogum yaptı orda cok memnun doktorundam da baya memnun zatem bir tane tek bayan doktor var orda
qlshozlkr Tospikkkk Evet canım maalesef,benim 1 aşılama 1 tüp bebek başarısız olmuştu başka bi doktorda ,şükür Allah kendiliğinden verdi bu sefer bende riske atmak istemedim Karşıyaka’da Kolday Kliniğe gdiiyorum Kahraman Kolday’a
BabyyBoy İstanbul Avp. Yakası Acıbadem Hastanesi Doktorumun muayane ücreti 500 sgk Doğum şekli farketmeksizin şuan için ücret 11 Bin Haziran gibi yeni zamlar gelecekmiş
AsliMaY Gamze3741 Merhaba 😊 bende çiğdem hanıma gidiyorum.gebzede oturuyorum 3. gebeliğim 2 ciyide çiğdem hanımda doğum yaptım çok memnun kaldım .2020 doğumlu oğlum var o zaman 3 bindi doğum fiyatı sezeryan.simdi 9+3 günlük hamileyim merak ediyodum doğum fiyatlarıni malum herşey iki katı zamlandi