GamzeDurmus zumradmr_11 yeni mi sordunuz acaba inşallah temmuza kadar artış olmaz 🥹 insan da kendisini ona göre ayarlıyor 🥲
zumradmr_11 GamzeDurmus evet guncel fiyat buymuş bende korkuyorum acikcasi artis olmasindan senelik mi belirliyorlar yoksa senede 2 kere mi zam koyuyorlar bilmiyorum insallah artis olmaz yeterince pahali hersey 😅
hunilimom Smyye1B ben bitek detaylı da gördüm onu da zar zor yandan 😂 başka göstermedi şuan 28 deyim 30 dan sonra gideyim diyorum
Smyye1B hunilimom 28 ve 33 teki hali çok güzel ve net bizimde 34te yeri kalmadı herhalde çok net değildi ☺️ yarın bakalım görebilicez mi ☺️
demirrleydi_ mirayveannesiii ben istanbuldayım bi hafta önce doğurdum muayene ücreti 135 nst 60 normal doğum 2700 zorunlu sezaryen 3500 benim zorunlu sezaryendi 3500 verdim bebeğim doğduğundan beri yoğun bakımda tek bi ücret ödemiyorum
GamzeDurmus zumradmr_11 kesinlikle öyle gerçekten, insanın doğum zamanı belli olmuyor sonuçta senelik olsa iyi olur bu fiyatlar 😂😂
Sineeeeee Deletedmom83940 bende çok güvenmiyorum,Zaten önemli olan doğum anında sonrasında özenli ve kibar davranmaları.Insallah kolayca atlatiriz
CansuDRY Tayla En karlısı hamile kalmadan önce yapılan. Eğer o yapılmamışsa hamileliği öğrenir öğrenmez. Çünkü muayene ücretleri, tarama testleri ve tahliller sigortaya dahil olduğunda daha karlı oluyor.
hunilimom Smyye1B resim varsa atarmisin ben direk gidip resim için geldim desem doktor ne der diye çekiniyorum 😂
GamzeDurmus zumradmr_11 ilke hanıma gidiyorum 🥰😅 Temmuz sonu demişti bana ama tabiki bazen belli olmuyor Temmuzdan sonra her an her şey olabilir 🥹 siz kime gidiyorsunuz 😍