mirayveannesiii Kocaeli-Gebzedeyim. Muayene 280, Nst 70 Tl -4750 normal doğum (epidural vs olursa +1000tl) -5250 sezeryan doğum
minikportakal mirayveannesiii Denizli muayne 165 Nst 20 Doğum sezeryan normal farketmez 4000 (nakit), 4700 taksitle Epidural farkı +750 TL
Smyye1B mirayveannesiii Kocaeli Gölcük Medar 195 Muayene 50Nst ( Sendika indirimi ile bu fıyatlar) 4700 normal yada sezeryan doğum +700 epidural ücreti. 😇
Semra41 Smyye1B bende medar a gıdıyorum 24 haftalığım dıye doğum ucretlerını hıc sormadım güncel fıyat mı bu
Acee Tayla yozgatlisin sanırım bende yozgatliyim ama yurtdisindayim ve bu fiyatlari gormek icin beni cok sasirtti 😬😬bu nedir ya eskiyemi gidelim evdemi doguralim
Nursahhh Cakmaafrodit Hangi hastane acaba ya bende istanbuldayım Özel bölge hastanesine kontrole gidiyorum
Sehersudi Zehratay neden muayene öyle çok ya. Çökmüş alt tarafı beş dakka bak git yapıyorlar. Ben sigorta anlaşmalı 190 filan. Kartal da
Dlraufuk Ordu özel muaynenesi olan bi doktor kontrol 300 doğum ücreti 7000 normal sezeryan farketmiyor
Hazalaskin mirayveannesiii Aydın- Nazilli Muayene ücreti 165 Nst 50 Normal- Sezeryan fark etmez Doğum ücreti 4000 Epidural 1200
Pinar95 Hazalaskin bende nazillideyim. Referans ve devlet arasında gidip geliyorum bu fiyatlar yüzünden 🤦🏻♀️
fatma24--- akademisyenan18 ay ben ilk doğumumu sorgunda özel güven hast. Yapmıştım..şimdi kapanmış galiba
Rkye66 akademisyenan18 eğer Sorgun’daysaniz bozok araştırmada ozel muayeneye gidebilirsiniz. 240 muayene ücreti. Melike Hanım ve Emre Bey var çok iyiler.
Saliha_08 Tayla yozgatta kadriye diye bi bayan doktor varmış 250 ₺ ücreti giden arkadaşlar var ve çok memnunlar bende Yozgat’ta olsam ona giderim 😒
Esirik De25 ben de aynı şekilde 450 TL muayene ücreti vardı 3 haftada bir çağırıyordu zorladı bizi ben de devlete gidiyorum artık