Cemileyavuz01 Arkadaşlar 26 haftalık hamileyim bgun sanki gözümün önünde ışık gibi küçük küçük şeyler uçtu yaşayan varmı acaba
makin Cemileyavuz01 bende olmuştu ama hamile değildim hemen doktora gittim retina migreni dediler istersen bi göz doktoruna görün canım geçmiş olsun
ftmkucuk Cemileyavuz01 bizde 36+2 haftalığız bugün. Bende ⅘ defa yaşamışımdır. Ama ani hareketlerde birden eğildiğimde kalktığımda veya başımı ani çevirdiğimde. Netten araştırma abuk subuk şeyler yazıyor gerçekten. Gözle ilgili bir rahatsız değilse tansiyonda normalse ben ani basınçtan olduğunu düşünüyorum. Birde hamileyiz basınç daha fazla. Ani hareketlerden kaçımak gerek. Çok sık olursa ve uzun sürerse göz doktoruma gitmeni öneririm. Umarım hamilelik sonrası bu şikayetler kalmaz😇 şimdiden sağlıklı doğumlar
Eftalya2022 Canımm tansiyon düşmesi ani hareketlerden kaçın ben hamile.kalmadan önce de yaşıyordum halen yaşıyorum aç kalma bebekte bizden besleniyor tansiyon düşmesi olabilir küçük küçük olsa bile ara öğün yap kuzum geçmiş olsun şimdiden 🤗💞
Cemileyavuz01 ftmkucuk gerçektende internette gebelik zehirlenmesi bile yaziyo korkmadım değil hani dedgin gbi basınçta olablr canım cnku rahmimde vajinamda sürekli baskı hissdyorum geçici bsydr inşallah çok teşekkür ederim ❤️