Motherbabys Merhaba benim sormak istediğim bir şey var 14+4 günlük hamileyim ciğeri çok severim ben yemekte çok fazla olmamak kaydıyla yedim sizce sorun olur mu?
Deletedmom83940 Motherbabys yani normalde a vitamini fazlalığından önerilmiyor ama birazcıktan bişey olmaz 😊
TBeyza Motherbabys beni de çok korkuttular daha yeni hamileydim 7 haftalıkken felan yedim doyasıya öyle az felan da değil 🙈 doktoruma sordum tabi korku içinde, yiyebilirsin bı sakıncası yok korkma dedi. şükür bebeğimle gayet sağlıklı ilerliyoruz
Canpolat Motherbabys canım başından beri yiyorum ama sınırlı bir şekilde ciğer Demir yapar kan yapar doktorum abartmamak kaydıyla ve iyi pişirerek yiyebilirsin dedi 25.haftam da yiyorum hala 😀
Deletedmom_110 Motherbabys Ben 32 haftalık hamileyim şu ana kadar 2 kez yedim ve bir sorun da yaşamadım ama tadımlık yedim birkaç çatal az yenildiği sürece zannetmiyorum bişey olacağını
Deletedmom83940 Motherbabys bilmiyorum doktorum öyle demişti zaten sevmediğim için canıma minnet demiştim bende 😂
Motherbabys TBeyza Çok teşekkür ederim içim rahat etti valla umarım bize de bir şey olmaz☺ Sizde sağlıklı bir şekilde bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah 🤲🥰🌺
Deletedmom83940 Motherbabys ne güzel abartmadığınız sürece bişey olmaz hiç bişeyden yemezsek nasıl çocuk vitamin alacak 😊
Motherbabys Deletedmom83940 İşte kafa karışıklığı yaratıyor işin ucunda çocuğumuz olunca böyle oluyor sanırım ☺herşey onlar için bi kere sıkıntı atlattım bi daha olursa kaldıramam
FatmaNur_27 Motherbabys valla hamileliğimin başından beri canım çekiyor en son oturup bir porsiyon yedim hicbisey olacağını da düşünmüyorum internette okuduğum kadarıyla ileri haftalarda çocuğun organ gelisimine faydası varmış