Rumuz_07 Kızlar elektrikli ilk tercihim tekli pompa öneri markanız nedir. İlk tercihim e bebekten tekli başlık mı çiftli başlık mı yazarsanız sevinirim
Yesim Rumuz_07 ben ebebeğin kendi markası olan baby me elektrikli pompasını aldım ve cok cok memnun kaldım yaklaşık 1 yıl sağım yaptım simdi 2.ye gebeyim sezeryan olcam hastane çantamın demirbaşı kendisi 😂
Elifgoktug1 Rumuz_07 e bebeğin kendi markası olan pompayi aldım ben çiftli aldım ama tek kullanabiliyorum ikisini ayni anda sagmak çok zorluyor tekli pompa yeterli bence baby plus adı 4 sene önce ilk oğlumda aldım bunda da kullandim çoklu sağım şekilleri var hızlı yavaş orta vs. Bide masajli sagiyor tavsiye ederim
eslemsi Yesim herjes cok sikayetci o markadan ama bende guvenip almadim. Bide belki bu kizim emer diye umit ediyorum. Sizin ilk bebekte mi emmedi. Bende 7 ay sagdim
mrs_elisah Rumuz_07 ben e bebekten mamajo tekli elektrikli usb göğüs pompası modelini kullandım ve çok memnun kaldım. İkinci bebeğimde ihtiyacım olursa kullanmaya devam edeceğim.
Gizembsr Bende trendyolda kiwi narkasının elektrikli teklisini gördüm 278 gibi bir fiyatı vardı ve 1400 tane yorumu vardı, aklıma mantıklı geldi benimde
tospikaskim Rumuz_07 valla şuan bile kullanıyorum 1 hafta önce bebeğim oldu köveze girdi. Makina elim ayağım oldu e bebekten baby mom marka aldım pahalı almaya gerek yok işimi çok çok iyi görüyor. Ha birde doğum çantanıza da mutlaka koyun bazıları koymayın gerek yok diyor ama kesin koy neolacağını bilmiyor insan hatta süt torbası bile koy önerim ☺️