Ecrinin_annesi56 Kızlar 2 gün önce kan testi yaptırdım 10,94dü bugün yaptırdım 26,41 iyi bir şekilde yükselmiş mi acaba
Annesininportakali53 Ecrinin_annesi56 evet kuzum iki gün arayla iki kat artarsa sağlıklı olur senin de iki kat artmış takip et biraz daha artışı
Damlacaa Ecrinin_annesi56 olması gerektiği gibi iki kat yükselmiş maşallah. Birden yükselirse iyi olduğu soylenmiyo azda değil yeteri kadar. Hayırlı uğurlu olsun 🌸☺️
Selma17 İki kat artmış değer gayet iyi iki gün sonra değerin iki kat daha artarsa normal ilerliyor demekki
Damlacaa Arsub11 canım biraz yüksek bence ama yanıltıcı bişi demek istemem , bence üç gündür bir değilde İki günde bir ard arda ver. Ben keseyi görene kadar iki günde bir acilde kan vermiştim. Ayrica doktora biraz erkende gidebilirsin sağlıklı güzel haberler alırsın inşallah
Arsub11 Damlacaa demii banada sanki azicik yuksek geldi tatlim sence nezaman gidiyim doktora erken degilmi tatlim
Damlacaa Arsub11 erken zaten o yüzden dedim bence iki günde bir kan tahlili ver iki üç kere normal yükseliyosa beklersin ama normalden az ya da fazla ise doktora erken gitmelisin bence ☺️