Aybukedg geç gördüm kusura bakmayın. 4.5 aylık bebeğim var şu an :)
Ben Burcu hanımdan çoook memnun kaldım. Çok iyi çok anlayışlı bir doktor. Yani ben çok evhamlı biriydim ama sayesinde çok rahat bir hamilelik geçirdim. İkinciye doğuracak olsam yine onu seçerdim. Sezaryen doğum yaptım, ameliyatım da çok rahat geçti.
Hastaneyi ise şöyle tarif edeyim. Devlet hastanesi ile özel hastane karışımı gibi bir şey. Yani adı özel ama kalabalık. Kalabalık olduğu için de hemşireler hemen her isteğinize anlık yetişemiyor. İlgileniyorlar evet ama mesela doktor kas gevşetici iğne yazmıştı. Gidip alamadılar, ben ağrı çektim biraz. Hatta Burcu hanım vizite geldiğinde kızmıştı, ben yazalı kaç saat oldu neden hala iğne yapılmadı vs diye. Bebeğim emmiyordu, mama istemiştim, biraz geç getirdiler. Ha kötü vs değiller kesinlikle, ilgililer, yardımcı oluyorlar ama üst düzey bi ilgi alaka beklersen hayal kırıklığına uğrayabilirsin.
Ama zaten bir gece kalıp taburcu oluyorsun yani çok da önemli mi ona sen karar ver.
Ameliyat ekibinden de çok memnun kalmıştım ben. Konuşarak rahatlattılar hem öncesinde hem sonrasında.
Varsa başka sorun yardımcı olabilirim. Hayırlı doğumlar şimdiden.