afroditt Kızlar doktora karnım çok ağrıyor dediğimde progestan yazdı bugün sabah içtim gözlerimi açamadım içtikten yarım saat sonra bir uyku çöktü anlatamam şimdi bile zorla uyandım normal midir
Mysaa afroditt yatmadan önce iç canım birde ben öyle duymuştum ağızdan değil de alttan al daha etkili oluyormus
Msfidash afroditt bende ichiyorum sabah aksham. Once chok uyku yapdi sonra duzeldi amma bu halsizlikler hem de hamilelikle ilgili, tek progestan yuzunden deyil
Mysaa afroditt He onu bilemiyorum canım o halde ama bak doktoruna söyle gerekirse yorgunluk ya da uyku yapıyor diye belki başka bi öneride bulunur . Ben genel olarak fitil gibi alınması daha iyi diye duymuştum kullanmadım ama kendim
afroditt Mysaa valla yan etkisine baktım inanmadım bildiğin gözümü açamadım ya sanki aylardır uykusuz gibi
Denizahsen afroditt ben 2 hafta kullandım fitil olarak hiçbir yan etkisini görmedim. Ağızdan alınınca çok fazla yan etkisi oluyormuş
Eliferimm afroditt Hap 6 aylık hamileyim 6 aydır kullanıyorum tüp bebek olduğu için. Hap olarak kullanıldığında etkisi çok. Vajinal olarak kullanmanızı tavsiye ederim doktorunuza danışarak